Nieuws
Carnaval 01 mrt 2019 Onder leiding van prins Ruben is er vanmorgen een mooi carnavalsfeestje gevierd op de Cyriacus. De foto's spreken voor zich! ;-) Sneeuwpret op de Cyriacus! De kinderen van groep 1 tot en met 8 hebben veel plezier gehad in de sneeuw! De een maakt een sneeuwpop, de ander is druk op de slee en weer andere kinderen gaan de strijdt aan tijdens een sneeuwballengevecht! Kortom; pret voor iedereen! Nieuw meubilair Vrijdag 14 december kwam dan het lang verwachte nieuwe meubilair. De kinderen mochten het oude meubilair uit de klassen sjouwen en de tafelbladen eraf slopen. Daarna konden de nieuwe tafels en stoelen naar binnen. Een heel leuke klus, die door de hele school samen enthousiast werd opgepakt. Van groep 1 tot en met 8 werd er hard gewerkt en het resultaat mocht er dan ook zijn. Een aantal ouders hielp met de lastige stoelzittingen demonteren. In alle groepen (vanaf groep 3) staan nu dezelfde hoge tafels met per kind een bijpassende stoel met ergonomische kuip en indien nodig een treeplank. En in de speelzaal staat nu een hoop oud ijzer, dat maandag wordt afgevoerd. Binnenkort krijgt groep 1 en 2 ook nieuwe tafels, stoelen en kasten. Sinterklaas Vanmorgen om half 9 stonden alle kinderen voor school op Sinterklaas te wachten. Juf Esther kwam in paniek naar buiten met de telefoon. De pieten belden om te vertellen dat er iets niet helemaal goed was gegaan.... Ze konden niet aanleggen met de boot.. De vraag was of er iemand met de auto naar de Potstal kon rijden om Sinterklaas op te halen. Gelukkig was er een vader die snel in de auto is gesprongen om ze op te halen. Uiteindelijk zagen we in de verte een auto met aanhanger aankomen. Op de aanhanger stond een boot. Een klein probleempje...... Sinterklaas was nergens te vinden. De pieten waren Sinterklaas vergeten mee te nemen..... Sinterklaas zelf was lopend naar de Cyriacus gekomen. Hij was niet heel blij met de pieten... Gelukkig vergat Sinterklaas dit snel toen hij alle blije gezichten van de kinderen zag. Snel naar binnen en daar kon het Sinterklaasfeest beginnen! Het was een geslaagde ochtend! Bezoek PEC Zwolle Twee speelster van PEC Zwolle (Lauri Wijkamp en Gabrielle Matulich) en mascotte Zwolfje kwamen op school om persoonlijk de bestelde kaartjes af te leveren voor de wedstrijd tegen PSV. Er waren namelijk erg veel kaartjes besteld op onze school. Vandaar deze verrassing! In de klas mochten de kinderen vragen stellen en werden handtekeningen uitgedeeld. Natuurlijk werd er ook een groepsfoto gemaakt. VierKeerWijzer

Marco Bastmeijer, de grondlegger van VierKeerWijzer, kijkt een ochtend mee in alle groepen.

In de middag krijgt het team feedback en gaan we kijken waar we ons nog kunnen verbeteren.

We mogen trots zijn op dat wat wij de afgelopen 3 jaar voor elkaar hebben gekregen! De organisatie van VierKeerWijzer staat, alle kinderen zijn betrokken aan het werk en werken goed samen! We zoomen in op dat wat nog beter kan. We denken dat we nog meer inhoud kunnen geven aan de thema’s, daar gaan we ons de komende tijd op richten.

We willen er naar toe dat alle kinderen super trots zijn op dat wat ze geleerd hebben!

 

Dit jaar hebben we “het portfolio” ingevoerd, hierin bewaard ieder kind een “trotswerkje” en staan de doelen die bij een thema horen. Op deze manier kan een kind terugkijken op dat wat het geleerd heeft en krijgt het beter zicht op zijn eigen ontwikkeling.

Ieder jaar komt Marco bij ons op bezoek, iedere keer is hij enthousiast, zijn wij trots op dat wat we al bereikt hebben en gaan we een nieuwe uitdaging aan!

Enthousiast laten we jullie weten dat we ons een VierKeerWijzer school mogen noemen!